Engagement, trivsel og resultater

Hvad skal der til, for at mennesker trives og involverer sig i deres job på en måde, der både løfter dem selv og resultaterne?

Hvad skal der til, for at skabe psykologisk trivsel? Hvad sker der i hjernen, når mennesker har det godt, og hvordan påvirker det præstationsevnen og resultaterne?

Dette kigger vi ind i på dette kursus i trivsel, og du kommer hjem med konkrete forslag til, hvordan du kan arbejde med at styrke trivsel og engagement på arbejdspladsen. 

Målgruppe

  • Dig, der er ejerleder.
  • Dig, der leder mennesker i det daglige.
  • Dig, der vil være en bedre version af dig selv.

Dato: 11. oktober kl. 9-16

Kan også afholdes ude i virksomheden, når I ønsker det.

Pris: 5.495,- ex moms

Er I flere fra samme virksomhed der ønsker at deltage, så tag kontakt til os. Kurset kan også afholdes som skræddersyet forløb i Jeres virksomhed. 

Talenttesten TT38 kan tilkøbes. hvis du ønsker et nuanceret indblik i netop din talentprofil. Resultatet af testen viser dig dine naturlige kognitive evner, mønstre og måder, som du reagerer på, og gennem en individuel samtale får du en større forståelse for din egen adfærd

Sted: Nørregade 12, 6070 Christiansfeld

Arbejd målrettet med trivsel og engagement

... og opnå bedre resultater

Dette kursus gør arbejdet med trivslen i virksomheden jordnært. Med udgangspunkt i en videnskabeligt funderet model for psykologisk trivsel, får du fem konkrete områder du kan arbejde med, for at justere på trivslen.

Et af de 5 områder er engagement. Dette emne går vi dybere ind i, da forskning på området har kortlagt hvordan engagement kan undersøges og udvikles. Forskningen viser bl.a. at virksomheder, med en høj grad af engagement, har en lavere medarbejderomsætning, større tiltrækning af nye profiler, højere kundetilfredshed og mindre sygefravær.

Tilmeld digSe flere kurser

Hvad får du ud af det?

Indhold & udbytte

Z

Viden om psykologisk trivsel

Hvilke faktorer spiller ind, og hvordan kan du påvirke dem?

Z

Konkrete værktøjer

Få en konkret samtalemodel, der fjerner barrierer for engagement.

Z

Indblik i styrkebaseret ledelse

Mennesker har brug for at arbejde med det, de er bedst til.

Z

Forståelse af positiv psykologi

Det giver mening at positiv psykologi er et stærkt ledelsesværktøj, når man ser resultaterne af forskningen på området. 

Få inspiration

Bliv en del af vores netværk for ledere, der har fokus på mennesker. Hver måned modtager du 1-2 mails med input til ledelse, rekruttering og kommunikation samt information om aktuelle kurser.

Skriv til os

Har du spørgsmål, feedback eller ønsker du at komme i kontakt med os, så send os en besked. Vi svarer typisk indenfor 24 timer, og ser frem til at høre fra dig.