Få synlighed gennem godt indhold på LinkedIn

“Er jeg virkelig nødt til at lave opslag på LinkedIn, for at blive fundet?”

Nej, det er du ikke. Du kan godt blive fundet, selvom du ikke har den mest aktive profil på LinkedIn. Men hvis du vil have nye (og bedre) resultater, så skal du overveje at gøre noget nyt. 

Det giver vi dig en handleplan for her. 

Stå stærkt frem på LinkedIn – Del 2:

Aktivitet og indhold.

større synlighed på LinkedIn gennem godt indhold

Stå stærkt i dig selv!

Jo mere bevidst du er om, hvem du er, hvad du står for, og hvad du som professionel kan byde ind med, jo mere stærkt vil du fremstå. Træd ind i din karaktér. Det vigtige er ikke din titel, men din faglighed og – i særdeleshed: din måde at bringe den i spil på.

Vælg dit entrypoint

Som nævnt er en aktiv profil ikke altafgørende for din synlighed på LinkedIn. Det vigtigste er at din profil er veludfyldt.

Hvis du allerede har læst “Headhunterens tips til LinkedIn” og “Optimering af din profil”, så er du allerede godt på vej.

Herfra kan du tage et skridt af gangen i dit eget tempo eller du kan kaste dig målrettet ud i det, for at skabe resultater hurtigst muligt.

Trin 1: Strategisk netværk

Gå i gang med at styrke dit netværk. Du kan “Connecte” og du kan “Følge”. Når du connecter, skaber du en gensidig forbindelse. Når du følger, “kobler” du dig på en profil, og ser deres indhold i dit feed, uden at de nødvendigvis ser dit.

Trin 2: Engagér dig

Hvis du er lidt tilbageholdende, er det nærliggende at nøjes med et like, et hjerte eller en af de andre reaktioner du kan tildele et opslag. Men du har med garanti meget mere at byde ind med. Læg en kommentar i stedet. Stå frem. Vis hvem du er.

Hver gang du engagérer dig i et opslag, øger du din synlighed, og du bidrager til at det pågældende opslag bliver mere synligt.

Trin 3: Del indhold

Indledningsvist bad vi dig træde ind i din karaktér, for at vise hvem du er, og hvad du står for. Hvis du ikke har lyst til at skrive lange opslag, kan du dele fagligt indhold, som du selv finder interesse i:

 • Nyheder fra dit professionelle felt.
 • Forskning der viser din niche og interesser
 • Opslag fra specialister på dit felt, som kan interessere dit netværk

I alt hvad du gør, fortæller du lidt om dig selv og din professionelle side.

Trin 4: Knyt dine egne ord på

Du behøver ikke være en stærk kommunikator for at knytte et par af dine egne ord på dét du deler.

Når du deler en artikel så skriv, hvorfor det er spændende. Hvor ser du potentialet? Hvad kan det føre til?

Trin 5: Lav dine egne opslag

Hvis tanken om at dele dine egne opslag får dig ud af din komfortzone, går du i den forkerte retning. Du skal ind i din komfortzone.

Hvad er det, som du er, har eller kan, som giver værdi for dit netværk? Begynd at vise, hvad du står for.

Hvad er det, du kæmper for? Din professionelle interesse, dit drive – dét du går målrettet efter at forandre? Og hvorfor har det betydning for andre?

Menneskers hjerner er bygget til fortællinger, og alle professionelle har været børn engang. Vi har alle haft helte, vi så op til. Helten er den karakter i fortællingen, der kæmper for et mål, der er større end sig selv, og derfor ser vi op til vedkommende.

Hvad er det du kæmper for, og hvorfor skal vi følge dig?

(Du kan læse om Heltens historie her)

Har du stadig ikke synlighed nok?

Så har vi andre metoder!

I den næste artikel får du mere nørdet viden og data om den algoritme, der styrer din synlighed. Her får du viden, tips og tricks som kan styrke din synlighed endnu mere.

Artiklen kommer snart. 

Følg Zerius på LinkedIn – Så modtager du altid vores artikler

vil du have bedre resultater?

Så er vi her for dig!

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i Zerius, er at skabe udvikling og stærke relationer mellem mennesker og virksomheder. Det gør vi gennem ledelse, der engagerer og motiverer, rekrutteringer der holder samt kommunikation, der får virksomheden til at stå stærkt frem.

Vi er uddannet og trænet i ledelse, der styrker mennesker, og i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at rekrutteringsprocessen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

 • Fokus
 • Målrettethed
 • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, i ledelsen af virksomheden såvel som i markedsføringen. 

Toptalenter:

 • Kommunikation
 • Udvikling
 • Optimisme

Konsulenter

Vi hjælper dig til bedre resultater

I Zerius arbejder vi med virksomheder, der vil styrkes indefra. Virksomheder der vil opnå bedre resultater gennem de mennesker, de har ansat. 

Vi er begge uddannet i den type ledelse, der på én gang skaber bedre præstation og bedre trivsel. Vi er trænet i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer og arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er benhård når det kommer til executive search/rekruttering. Hun har en meget stærk holdning til at processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

 • Fokus
 • Målrettethed
 • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation og udvikling. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, der ikke bare sælger produkter, men også sælger virksomheden og skaber loyale kunder.

Toptalenter:

 • Kommunikation
 • Udvikling
 • Optimisme

Kontakt os

 

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk

 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87

 

Kontakt os

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk

 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87