Kurser for ledere

Vores kurser for ledere er rettet mod at styrke ledere, så de kan styrke medarbejdere og virksomhed.
Nederst kan du se de aktuelle åbne kurser, som du kan tilmelde dig eller dine medarbejdere med deltagelse i Zerius’ kursuslokaler. Alle andre kurser afholdes på bestilling.

9

Medarbejdere, der har det godt, skaber bedre resultater

På dette kursus kigger vi ind i faktorerne for psykologisk trivsel. Med udgangspunkt den positive psykologi ser vi på, hvordan vi som ledere kan skabe et stærkt fundament for medarbejdernes indsats på arbejdspladsen.

9

Fastholdelse af medarbejdere

Det er dyrt for virksomheden, når viden, erfaring og stærke krafter forlader stedet. På dette kursus kigger vi på psykologiske faktorer der skal være tilstede for at fastholde den stærke relation til den enkelte medarbejder. Så behøver du ikke holde fast, for medarbejderen har lyst til at blive.

9

Kend medarbejdernes psykologiske behov

Mennesker søger helt naturligt efter at sætte sig selv i spil. Vi vil vise, hvad vi er i stand til. For at vi kan gøre det, skal vi have en solid følelse af evner og værd. Når vi som ledere forstår, hvordan vi kan give den enkelte medarbejder denne følelse, så sker der noget vigtigt: Medarbejderne giver det bedste de kan – ganske enkelt fordi de har lyst.

Kurser for dig

Disse kurser er for dig som ansat, som selvstændig, som jobsøgende, som kandidat mv.

Kurser for gruppen

Disse kurser er for gruppen af kolleger, teamet eller hele virksomheden. Jer, der skal arbejde sammen for et nå et fælles mål.

Kurser om kultur og identitet

Disse kurser har som mål at styrke virksomhedens kultur, stille skarpt på identiteten, værdier og den fortælling, virksomheden fortæller udadtil.

Aktuelle kurser

Følgende kurser er åbne for tilmelding

Kursus i individuel ledelse

Kursus i individuel ledelse

Ved du, at der findes en manual for, hvordan du som leder kan lede hver enkelt, unikke medarbejder til de bedste resultater? Det gør der, og vi laver den sammen med dine medarbejdere.

læs mere
Kend din kundes kommunikation

Kend din kundes kommunikation

Hvad er det, der får din kunde til at købe hos dig? På dette kursus lærer du at afkode kundens sprog og forme dit eget sprog til den enkelte kunde.

læs mere
Hjælp din leder med at lede dig

Hjælp din leder med at lede dig

Opdag din mest naturlige adfærd, dine toptalenter og hvordan du bedst lærer og ledes, og få redskaberne til at hjælpe din leder med at lede dig til de bedste resultater.

læs mere

Har du brug for en individuel løsning?