Kurser for medarbejdere

Vores kurser for medarbejdere er rettet mod at styrke den enkelte.
Tag kontakt til os, hvis vi skal give dine medarbejdere et værdifuldt indspark, og ønsker du en skræddersyet løsning eller en bestemt faglig vinkel på kurset, så lad os tage en snak.  
Nederst kan du se de aktuelle åbne kurser, som du kan tilmelde dig eller dine medarbejdere med deltagelse i Zerius’ kursuslokaler. Alle andre kurser afholdes på bestilling.

9

Stå stærkt frem på LinkedIn

Gør din profil stærk og synlig, bliv fundet på din faglighed og læg en plan for din personlige fremtræden. Kurset er lavpraktisk og har ét mål: At du bliver set og fundet på LinkedIn og at platformen kan hjælpe dig til at nå dine mål, når det kommer til salg og netværk.

9

Kend dine styrker

Hvilken adfærd er den mest naturlige for dig? Testen TT38 giver dig et unikt billede af din helt naturlige adfærdsprofil. Herudfra vil du forstå, hvorfor nogle ting føles nemt og ligetil, og hvorfor andre suger energien ud af dig. Denne viden kan du bruge til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og styrke din energi, din trivsel og dine resultater.

9

Lad ikke din hjerne stå i vejen for de bedste resultater

Din hjerne er fra naturens side luddoven, og hvis du ikke tager ledelsen, så gør din hjerne. Dette kursus giver det et indblik i din hjerne og hvordan dine tanker og følelser påvirker din adfærd – positivt såvel som negativt. Du får helt konkrete – og dejligt jordnære – værktøjer til at styrke dit mindset og tage kontrol over din hjerne.

Kurser for lederen

Disse kurser er for dig som skal øve indflydelse på andre. Du er ejerleder,  formel eller uformel leder, specialist eller projektleder.

Kurser for gruppen

Disse kurser er for gruppen af kolleger, teamet eller hele virksomheden. Jer, der skal arbejde sammen for et nå et fælles mål.

Kurser om kultur og identitet

Disse kurser har som mål at styrke virksomhedens kultur, stille skarpt på identiteten, værdier og den fortælling, virksomheden fortæller udadtil.

Aktuelle kurser

Følgende kurser er åbne for tilmelding

Kursus i individuel ledelse

Kursus i individuel ledelse

Ved du, at der findes en manual for, hvordan du som leder kan lede hver enkelt, unikke medarbejder til de bedste resultater? Det gør der, og vi laver den sammen med dine medarbejdere.

læs mere
Kend din kundes kommunikation

Kend din kundes kommunikation

Hvad er det, der får din kunde til at købe hos dig? På dette kursus lærer du at afkode kundens sprog og forme dit eget sprog til den enkelte kunde.

læs mere
Hjælp din leder med at lede dig

Hjælp din leder med at lede dig

Opdag din mest naturlige adfærd, dine toptalenter og hvordan du bedst lærer og ledes, og få redskaberne til at hjælpe din leder med at lede dig til de bedste resultater.

læs mere

Har du brug for en individuel løsning?