Kurser for teams

Vores kurser for teams er rettet mod at styrke teamet i fællesskab. Nederst kan du se de aktuelle åbne kurser, som du kan tilmelde dig eller dine kolleger med deltagelse i Zerius’ kursuslokaler. Alle andre kurser afholdes på bestilling.

9

Fra gruppe til team i trivsel

Dette kursus er et forløb der strækker sig fra et par måneder op til et år. Det er en kombination af individuelle samtaler, ledersparring, fælles undervisning og udviklingsproces. Målet er tredelt: Først skal vi øge den enkeltes forståelse af egen rolle i gruppen og ansvar for processen. Dernæst skal vi have kalibreret den fælles fortælling og målet, vi går efter, i sidste del af forløbet skaber vi de fælles resultater, hvor vi sammen mærker, at vi ikke blot er en gruppe, men et team.

9

Det stærke team

Hvad skal der til, for at vi bliver et stærkt team. Hvor er vi nu, hvad gør vi godt, og hvad skal vi gøre anderledes. Omdrejningspunktet i kurset er begrebet tillid. Kurset kan afholdes både som ren undervisning og som en praktisk proces, hvor der arbejdes konkret med at styrke teamet. Kurset kan med fordel kombineres med kurset “Feedback-kultur: For det fælles resultat”.

9

Feedback-kultur - For det fælles resultat

Hvordan styrker vi hinanden, for at styrke teamet og det fælles resultat? Dette er et praktisk kursus, der kombinerer undervisning i feedback-teknik med praktisk arbejde i teamet, og efterfølgende feedback-træning. Målet er at skabe en feedback-kultur, hvor vi har tillid til, at alle spiller hinanden gode – for at styrke det fælles resultat.

Kurser for dig

Disse kurser er for dig som ansat, som selvstændig, som jobsøgende, som kandidat mv.

Kurser for lederen

Disse kurser er for dig som skal øve indflydelse på andre. Du er ejerleder,  formel eller uformel leder, specialist eller projektleder.

Kurser om kultur og identitet

Disse kurser har som mål at styrke virksomhedens kultur, stille skarpt på identiteten, værdier og den fortælling, virksomheden fortæller udadtil.

Aktuelle kurser

Følgende kurser er åbne for tilmelding

Kursus i individuel ledelse

Kursus i individuel ledelse

Ved du, at der findes en manual for, hvordan du som leder kan lede hver enkelt, unikke medarbejder til de bedste resultater? Det gør der, og vi laver den sammen med dine medarbejdere.

læs mere
Kend din kundes kommunikation

Kend din kundes kommunikation

Hvad er det, der får din kunde til at købe hos dig? På dette kursus lærer du at afkode kundens sprog og forme dit eget sprog til den enkelte kunde.

læs mere
Hjælp din leder med at lede dig

Hjælp din leder med at lede dig

Opdag din mest naturlige adfærd, dine toptalenter og hvordan du bedst lærer og ledes, og få redskaberne til at hjælpe din leder med at lede dig til de bedste resultater.

læs mere

Har du brug for en individuel løsning?