Kurser i kultur og identitet

Vores kurser i kultur og identitet er rettet mod at styrke virksomhedens kultur og fortælling. I alt hvad vi gør – som mennesker og virksomheder – fortæller vi en historie, og målet for os er, at I som virksomhed kommer til at stå stærkt i Jeres fortælling. Alle andre kurser afholdes på bestilling.

9

Virksomhedens Kernefortælling

Hvilken historie fortæller virksomheden? Hvilken historie skal den fortælle på sigt, og hvordan kommer vi derhen? Kurset kan afholdes for ledelsen alene eller – med fordel – for hele virksomheden. Målet er at skabe den troværdige fortælling om virksomheden, så I står stærkt frem – både i markedsføringen og den interne kommunikation.

9

Værdi-Workshop

Har I styr på virksomhedens værdier? Og kan kunderne mærke dem? For mange virksomheder er værdierne noget, der skal findes frem i et ringbind på hylden. Noget, nogen har besluttet sig for, er en værdi. I denne workshop går vi dybere. Vi går ned i den daglige kultur og fælles adfærd og kigger på, om der er balance mellem det vi siger og det vi gør. Og er der ubalance, er det et fælles projekt at styrke vores fælles værdigrundlag, så det kan mærkes – ikke bare hos kunderne, men også på bundlinjen.

9

Trivsels-Workshop

Hvordan har I det i virksomheden? I denne workshop har vi modet til at kigge dybt ind i trivslen på arbejdspladsen, og lade både ledere og medarbejdere arbejde sammen om at skabe en arbejdsplads, hvor alle har det godt, og har muligheden for at sætte sig selv bedst muligt i spil.

Kurser for dig

Disse kurser er for dig som ansat, som selvstændig, som jobsøgende, som kandidat mv.

Kurser for lederen

Disse kurser er for dig som skal øve indflydelse på andre. Du er ejerleder,  formel eller uformel leder, specialist eller projektleder.

Kurser for gruppen

Disse kurser er for gruppen af kolleger, teamet eller hele virksomheden. Jer, der skal arbejde sammen for et nå et fælles mål.

Aktuelle kurser

Følgende kurser er åbne for tilmelding

Kursus i individuel ledelse

Kursus i individuel ledelse

Ved du, at der findes en manual for, hvordan du som leder kan lede hver enkelt, unikke medarbejder til de bedste resultater? Det gør der, og vi laver den sammen med dine medarbejdere.

læs mere
Kend din kundes kommunikation

Kend din kundes kommunikation

Hvad er det, der får din kunde til at købe hos dig? På dette kursus lærer du at afkode kundens sprog og forme dit eget sprog til den enkelte kunde.

læs mere
Hjælp din leder med at lede dig

Hjælp din leder med at lede dig

Opdag din mest naturlige adfærd, dine toptalenter og hvordan du bedst lærer og ledes, og få redskaberne til at hjælpe din leder med at lede dig til de bedste resultater.

læs mere

Har du brug for en individuel løsning?