Kurser

Kurser i personligt lederskab, ledelse, teams og kommunikation.

Alle MATCH360® kurser og workshops kan afholdes som interne forløb i virksomheden eller i vores lokaler i Christiansfeld. Se alle kurser under de fire kategorier.

Du kan også tilmelde dig eller dine medarbejdere til et af vores åbne kurser.

Hos os skal du have fuld valuta for kursuspengene. Derfor afholdes vores åbne kurser med maksimalt 10 deltagere, for at der er god tid til erfaringsdeling og reflektion. 

Kursuskategorier

Kurser for dig

Disse kurser er for dig som ansat, som selvstændig, som jobsøgende, som kandidat mv.

Kurser for lederen

Disse kurser er for dig som skal øve indflydelse på andre. Du er ejerleder,  formel eller uformel leder, specialist eller projektleder.

Kurser for gruppen

Disse kurser er for gruppen af kolleger, teamet eller hele virksomheden. Jer, der skal arbejde sammen for et nå et fælles mål.

Kurser om kultur og identitet

Disse kurser har som mål at styrke virksomhedens kultur, stille skarpt på identiteten, værdier og den fortælling, virksomheden fortæller udadtil.

Aktuelle kurser

Følgende kurser er åbne for tilmelding

Kursus i individuel ledelse

Kursus i individuel ledelse

Ved du, at der findes en manual for, hvordan du som leder kan lede hver enkelt, unikke medarbejder til de bedste resultater? Det gør der, og vi laver den sammen med dine medarbejdere.

læs mere
Kend din kundes kommunikation

Kend din kundes kommunikation

Hvad er det, der får din kunde til at købe hos dig? På dette kursus lærer du at afkode kundens sprog og forme dit eget sprog til den enkelte kunde.

læs mere
Hjælp din leder med at lede dig

Hjælp din leder med at lede dig

Opdag din mest naturlige adfærd, dine toptalenter og hvordan du bedst lærer og ledes, og få redskaberne til at hjælpe din leder med at lede dig til de bedste resultater.

læs mere

Har du brug for en individuel løsning?