Kursus i individuel ledelse

Kend dine medarbejdere

– Og find ud af, hvordan du leder den enkelte

Det enkelte menneske har en unik sammensætning af naturlige tanke- og handlemønstre, som styrer vores adfærd og måden vi arbejder.

På dette kursus får du indblik i de overordnede mønstre, og hvad det betyder, for den måde vi kan ledes til de bedste resultater. 

Dette får du på tre timer
Kend hjernens adfærds-talenter

Den enkeltes unikke talentprofil udgøres af 34 talenter, der er afgørende for, hvilke typer opgaver der udføres let og naturligt og med et begrænset energiforbrug, og hvilke opgaver, der tager længere tid, koster flere fejl og kræver et større energiforbrug. 

Bliv bevidst om det, der begrænser os

Den unikke talentprofil rummer også en række udfordringer og ricisi. Men når vi kender dem, kan de lettere undgås. 

Forstå hvad der sker i konflikter

Vores naturlige tanke, og adfærdsmønstre påvirker vores adfærd i konflikter. Bevidstheden kan give et stærkt værktøj til at håndtere uenigheder. 

Indblik i motivationsfaktorer

Vi har alle nogle indre og ydre faktorer, der driver os frem, særligt i vores arbejde. Når du kender disse, ved du, hvordan du kan give dig selv – eller dem du leder – et ekstra skub fremad. 

Opdag rollerne i teamet

Vores talentprofil afgør også, hvordan vi indgår i grupper og teams. Lær at spotte de forskellige roller og hvad der er vigtigt for dem. 

Pris og tilmelding

Pris: 1500 kr ex moms

Tilkøb af talent-test: 3000 kr ex moms
inkl. 1,5 times individuel tilbagemelding.

Hvornår?

Kurset afvikles næste gang:

  • 12. december kl. 9-12

Tilmeld dig her

2 + 13 =

Få tal på talenterne

Tag talenttesten

– Og forstå den unikke talentprofil

Den enkeltes unikke talentprofil kan måles og dokumenteres gennem en talenttest. Her får du et dybt indblik i din egen, eller medarbejdernes, tanke- og adfærdsmønstre, og værdifulde input til hvordan du kan arbejde mere målrettet med at lede dig selv – og evt. dine medarbejdere – til bedre resultater. 

Vi tilbyder både at lave testen som en individuel tilbagemelding på 1,5 time, og som en meget mere specifik manual til ledelse af den enkelte. 

Aktuelle kurser

KOntakt os for et tilbud og tilmelding

Kend din kundes kommunikation

Kend din kundes kommunikation

Hvad er det, der får din kunde til at købe hos dig? På dette kursus lærer du at afkode kundens sprog og forme dit eget sprog til den enkelte kunde.

Engagement, trivsel og resultater

Engagement, trivsel og resultater

Lær de psykologiske faktorer for trivsel og engagement at kende, og få inspiration til at arbejde målrettet for at styrke medarbejderne.

Hjælp din leder med at lede dig

Hjælp din leder med at lede dig

Opdag din mest naturlige adfærd, dine toptalenter og hvordan du bedst lærer og ledes, og få redskaberne til at hjælpe din leder med at lede dig til de bedste resultater.