Få en manual til individuel ledelse

Lån os dine medarbejdere en enkelt dag. Så laver vi – sammen med dem – en manual der viser dig, hvordan den enkelte medarbejder ledes mest effektivt

På kurset får dine medarbejdere et solidt indblik i deres personlige og professionelle drive:

  • Deres måde at afkode verden
  • Den psykologiske motivation og engagement
  • Hvad der skal til, for at de toppræsterer
  • Hvordan deres toptalenter sættes effektivt i spil

Alt indhold på kurset tager udgangspunkt i videnskaben om menneskelige ressourcer, og udbyttet giver ikke kun værdi på det professionelle plan, men i høj grad også på det personlige.

Dyrk potentialet

Efter kurset har hver medarbejder en konkret handlingsplan for, hvordan de – og du som deres leder – kan sætte sig selv bedst muligt i spil. Denne plan bliver dit værktøj til at optimere ledelsen af den enkelte medarbejder, så du kan hjælpe dem til at udleve deres fulde potentiale.

Datadrevet forståelse

Inden kurset tager medarbejderne en test, der analyserer deres toptalenter. Resultatet af denne test giver en unik forståelse for den enkeltes mest naturlige adfærd, og er et særdeles effektivt redskab til på én gang at optimere ydeevnen og højne den individuelle trivsel.

Hver medarbejder får – udover den fælles workshop – 1½ times individuel samtale, hvor vi gennemgår deres test med dem.

Skal vi spille dine medarbejdere endnu bedre?

Lån os dine medarbejdere en enkelt dag. Du vælger om vi skal afholde workshoppen hos Jer eller hos os, og der er mulighed for skræddersyede løsninger, tilpasset virksomhedens behov.

Drejer det sig om få medarbejdere, kan du med fordel tilmelde dem til vores åbne kursus, som afholdes i vores egne kursuslokaler i Christiansfeld. De åbne kurser henvender sig til enkeltpersoner og små grupper. 

Har du spørgsmål, så hold dig ikke tilbage. Vi er her for at styrke dig, dine medarbejdere og din virksomhed. 

Aktuelle kurser

KOntakt os for et tilbud og tilmelding

Kend din kundes kommunikation

Kend din kundes kommunikation

Hvad er det, der får din kunde til at købe hos dig? På dette kursus lærer du at afkode kundens sprog og forme dit eget sprog til den enkelte kunde.

Engagement, trivsel og resultater

Engagement, trivsel og resultater

Lær de psykologiske faktorer for trivsel og engagement at kende, og få inspiration til at arbejde målrettet for at styrke medarbejderne.

Hjælp din leder med at lede dig

Hjælp din leder med at lede dig

Opdag din mest naturlige adfærd, dine toptalenter og hvordan du bedst lærer og ledes, og få redskaberne til at hjælpe din leder med at lede dig til de bedste resultater.