Hvad indeholder en ledelsesmanual?

Når du får lavet en ledelsesmanual hos Zerius, får du den enkelte medarbejders anvisning til, hvordan du kan lede ham eller hende bedst muligt, baseret på motivationsfaktorer, psykologiske behov, afkodningsstrategi samt hvordan de naturlige talenter sættes bedst muligt i spil. Få et indblik i ledelsesmanualen herunder: 

ledelsesmanual

Hvordan foregår det?

Lån os dine medarbejdere en dag.

I løbet af en dag sætter vi dine medarbejdere ind i en række vigtige faktorer, der påvirker den individuelle evne til at præstere bedst muligt.

Workshoppen var fra kl. 9 til kl. 16, og du kan læse mere her

Step 1: Forberedelse

Forud for denne dag modtager de materiale til forberedelse. Når de er færdige med dette, har vi kalibreret vores mindset til opgaven, og de ved, at det vi sammen skal gennemgå, kan have en meget positiv effekt på deres indsats og resultater – ikke alene på arbejdet, men også i deres fritid. 

Step 2: Test

Herefter gennemgår de en test, der giver dem et billede af deres toptalenter og deraf deres mest naturlige adfærd. I denne forbindelse får hver medarbejder 1½ times individuel gennemgang af testen. Denne test giver også dig som leder et indblik i, hvilke opgaver, der får det bedste frem i den enkelte, og hvilke opgaver, der suger livet ud af dem.

Step 3: Workshop

I løbet af en formiddag får de indblik i deres individuelle afkodningsstrategier og de psykologiske behov, der gør os i stand til at præstere vores bedste. Dette giver dig et billede af, hvordan du kan kommunikere mest effektivt, og hvad du kan gøre for at møde og anerkende den enkelte bedst muligt. Efter en god frokost arbejder vi på udformningen af deres ledelsesmanual, og de får kommunikative værktøjer til at sætte det lærte i spil.

Herefter er det op til dig, som deres leder

Inden vi sætter manualerne i spil, har vi haft en snak med dig om, hvordan det bedst gøres i netop Jeres tilfælde. Som udgangspunkt er manualerne klar til at blive brugt herefter. Vi tilbyder dog også at give dig, og evt. virksomhedens øvrige ledelse, en gennemgang af den positive psykologi, der ligger bag manualen, så I har indblik i den videnskab, der som mål at gøre mennesker mere ressourcefulde. 

Skal vi tage en snak?

Vil du høre nærmere om muligheden for at få lavet en ledelsesmanual, så lad os tage en uforpligtende snak, der kan hjælpe dig til at tage den rigtige beslutning. 

 

Helle Halken

Ledelse & Rekruttering

Nete Kaasen

Ledelse & Kommunikation

Vi er Zerius

Hvad kan vi gøre for dig?

Virksomheder er intet uden mennesker, og vi er her for at hjælpe dig med at styrke relationen til de mennesker, din virksomhed er afhængig af. Dine medarbejdere, ledere, kunder og samarbejdspartnere. Målet er, at du står stærkt og opnår bedre resultater.

Du kan få vores hjælp til konkrete opgaver indenfor ledelse, rekruttering og strategisk kommunikation. Gennem vores arbejde har vi udviklet en unik metode til at analysere og styrke relationen mellem mennesker og virksomheder. Metoden hedder MATCH360®

Vi er uddannet og trænet i ledelse, der styrker mennesker, og i at facilitere udviklingsprocesser for ledere, i teams og organisationer samt arbejde med professionel coaching.

Connect gerne med os på LinkedIn. Du kan både connecte med os hver i sær, eller du kan følge vores virksomhedsside eller abonnere på vores nyhedsbrev, hvor du får inspiration til ledelse, rekruttering og stærk kommunikation.