Virksomheder styrkes gennem mennesker, der har det godt

Sådan lyder regel nr. 1 i Zerius, og det betyder, at vi får lov til at arbejde med nogle virkeligt interessante virksomheder, som ved, at vejen til succes går gennem de rigtige mennesker. 

Triolab er sådan en virksomhed. 

I denne artikel har vi talt med administrerende direktør Neel Noel om kernen i Triolab: Identiteten og de mennesker, der er en del af den.

Hvis du vil læse historien bag Triolab, kan du gøre det her.

Hvad er det, der driver jer frem i Triolab?

Det er, at vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af diagnostik.

Vores mission er at gøre det nemmere og mere sikkert at diagnosticere. Det kan vi kun gøre gennem meget høj faglighed og en vilje til hele tiden at udfordre status quo på området.

Det betyder, at vi altid er opdaterede på den nyeste udvikling, forskning og teknologi, og vi ved præcist, hvor vi skal kigge hen for at skabe den bedste løsning til vores kunders behov.

Hvad kunne det være for behov, I ser hos jeres kunder?

Et rigtigt godt eksempel er coronapandemien. Da der i 2020 blev behov for at kunne teste meget mere massivt, trådte vi ind og kunne levere testkit af meget høj kvalitet til brug i hospitalslaboratorierne og i virksomheder med behov for at teste medarbejdere.

Triolab COVID-case: Medical Office og A.P. Møller Mærsk

Et andet godt eksempel er, at vi er blevet kontaktet med henblik på at lave det perfekte mikroskop til vurdering af maleriers ægthed og afsløring af forfalskninger .

I Triolab er vi eksperter på diagnostik. Det er vi blevet gennem en meget høj faglighed blandt vores ansatte. De er vores største aktiv. Uden deres kompetencer og viljestyrke var vi ikke kommet så langt, og i dag dækker vi både sundhedssektoren, veterinære institutioner, farmaceutiske virksomheder og særlige universitetslaboratorier.

Hvad er det, jeres medarbejdere har viljestyrken til?

De har viljestyrken til – igen og igen – at hjælpe kunderne til den perfekte løsning, uanset hvilket behov de kommer med. De har viljestyrken til at bringe deres faglighed og kompetencer i spil og bygge bro mellem deres evner og kundens resultat. Det er deres indsats, der har formet vores plads i markedet.

Kan du beskrive jeres plads i markedet?

Vi har placeret os solidt mellem de store og de små leverandører.

Fordi vi ikke er helt store, er vi agile, og fordi vi ikke er helt små, har vi en stor kraft. Derudover har vi AddLife i ryggen, som vi kan bringe i spil, når der er brug for noget større. Det betyder, at vores kunder bruger os som innovativ leverandør, der ikke blot sælger, men også former unikke løsninger tilpasset unikke behov.

Vi er ikke bare en forhandler for vores kunder. Vores identitet hviler på, at vi er en værdsat samarbejdspartner.

Hvilken betydning har den identitet for kulturen i virksomheden?

Det betyder, at der er meget lidt hierarki og rigtigt meget medbestemmelse.

På samtlige stole i virksomheden sidder mennesker, som er vigtige for slutresultatet. Alle bliver hørt, og alle der har en god idé har mulighed for at få den ført ud i livet, uden at der er en tung forretningsgang.

Det, at alle løfter, betyder, at vi har brug for hinanden, og derfor er der en meget høj grad af respekt og ordentlighed overfor hinanden og et fælles ansvar for resultatet. Og så er der i øvrigt liv og glade dage på gangene i virksomheden.

Hvad er det for nogle mennesker, I tiltrækker?

Det er mennesker, der brænder for at gøre en forskel gennem dét, de kan.

De kan lide at tage ansvar og bringe deres faglighed i spil. Og så forstår de at arbejde sammen og de ved, at fordi vi er forskellige, kan vi mere, når vi arbejder sammen. Lige nu er vi på udkig efter en produktchef for mikroskopi. Det lille team, som vedkommende bliver en del af, er et rigtigt godt eksempel på værdien af forskellighed.

Er jeres mikroskopiteam eksemplet på det perfekte team?

Teamet består af to personer. En hospitalslaborant og en Ph.D. En generalist og en specialist. Det er en særdeles stærk kombination.

Karina Sander Thomsen er laborant i patologi og har en evne til at se på kundernes behov fra det brede perspektiv. Her ud fra kan hun sammensætte den perfekte helhedsløsning. Det er Karina der træder i karakter, når der eksempelvis er behov for at kunne afsløre forfalskede malerier, som beskrevet ovenfor.

Martin Weiss Nielsen er Ph.D. i mikrobiologi og nanoteknologi. Han er specialiseret på mikroskoper, og kan sætte kundens behov under lup og afdække, hvilke komponenter mikroskopet skal bestå af, for at kunne dække kundens præcise behov.

… Og det er jo dét, der er vores mission:

at gøre diagnostik nemmere og mere sikker.
Når vores kunder har brug for at se verden i virkeligt små detaljer, så træder vi i karakter. Med en kombination af specialister og generalister kan vi afdække og forstå kundens behov, og derudfra skabe den løsning, der er nødvendig for det ønskede resultat.

Vil du være en del af teamet?

Lige nu er vi på udkig efter en produktchef til mikroskopi-området. Har du lyst til at blive en del af Triolab og med din faglighed gøre diagnostik nemmere og mere sikker, så vil vi gerne høre fra dig.

Læs hele stillingsopslaget her, og tag kontakt til Helle Halken på mail HH@zerius.dk

Bliv ringet op

Indtast dit navn og nummer, og gerne hvilke resultater du vil opnå, så ringer vi dig op inden 24 timer.

5 + 10 =

Konsulenter

Vi hjælper dig til bedre resultater

I Zerius arbejder vi med virksomheder, der vil styrkes indefra. Virksomheder der vil opnå bedre resultater gennem de mennesker, de har ansat. 

Vi er begge uddannet i den type ledelse, der på én gang skaber bedre præstation og bedre trivsel. Vi er trænet i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer og arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er benhård når det kommer til executive search/rekruttering. Hun har en meget stærk holdning til at processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation og udvikling. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, der ikke bare sælger produkter, men også sælger virksomheden og skaber loyale kunder.

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme

Kontakt os

 

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87

Kontakt os

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk

 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87