Mennesker & Virksomheder

Artikler

 

Hver måned går vi i dybden med et emne, der rører sig hos vores kunder og i vores netværk. Vi udgiver en række artikler med viden og værktøjer, som du kan bruge til dig selv eller i din virksomhed. Følg os på LinkedIn for vores løbende indspark eller få tilsendt artiklerne i én samlet månedlig mail. 

Send mig artikler
Stå stærkt frem på LinkedIn – Del 2

Stå stærkt frem på LinkedIn – Del 2

“Er jeg virkelig nødt til at lave opslag på LinkedIn, for at blive fundet?” Nej, det er du ikke. Men hvis du vil have nye (og bedre) resultater, så skal du gøre noget nyt. Det giver vi dig en handleplan for her. 

LinkedIn: Headhunterens tips

LinkedIn: Headhunterens tips

Hos Zerius hjælper vi virksomheder med at finde deres næste leder eller specialist. Vi hjælper også ledere og specialister med at blive fundet, når en virksomhed – eller en headhunter – leder efter lige præcis én som dem. 

Storytelling: Er du helten i din egen fortælling

Storytelling: Er du helten i din egen fortælling

Når du har et mål, som du vil kæmpe for, giver det hele pludselig mening. I hvert fald for dig. Men hvis dit mål er ét, der giver værdi for andre end dig, så har du lettere ved at få andre til at følge dig og bakke dig op. 

Storytelling og ledelse

Storytelling og ledelse

Hvis du gerne vil flytte mennesker – fx dine medarbejdere – så er storytelling et rigtigt stærkt våben. Det giver vi dig et indblik i i denne artikel – der meget praktisk starter med en lille fortælling.

Bliv ringet op

Indtast dit navn og nummer, og gerne hvilke resultater du vil opnå, så ringer vi dig op inden 24 timer.

13 + 9 =

Få vores artikler på mail

Hver måned tager vi et emne op, og deler ud af viden og værktøjer. Artiklerne kan du få tilsendt i en månedlig mail.