Mennesker & Virksomheder

Artikler

 

Hver måned går vi i dybden med et emne, der rører sig hos vores kunder og i vores netværk. Vi udgiver en række artikler med viden og værktøjer, som du kan bruge til dig selv eller i din virksomhed. Følg os på LinkedIn for vores løbende indspark eller få tilsendt artiklerne i én samlet månedlig mail. 

Send mig artikler
En god rekruttering, er en rekruttering der holder

En god rekruttering, er en rekruttering der holder

Hvad er en god rekruttering? Lad os starte med at afsløre, at en god rekruttering ifølge Zerius, er en der holder på lang sigt, fordi både virksomhed og kandidat udvikles som et resultat af matchet. I denne artikel løfter vi lidt af sløret for, hvordan vi rekrutterer,...

Stå stærkt frem på LinkedIn – Del 2

Stå stærkt frem på LinkedIn – Del 2

“Er jeg virkelig nødt til at lave opslag på LinkedIn, for at blive fundet?” Nej, det er du ikke. Men hvis du vil have nye (og bedre) resultater, så skal du gøre noget nyt. Det giver vi dig en handleplan for her. 

LinkedIn: Headhunterens tips

LinkedIn: Headhunterens tips

Hos Zerius hjælper vi virksomheder med at finde deres næste leder eller specialist. Vi hjælper også ledere og specialister med at blive fundet, når en virksomhed – eller en headhunter – leder efter lige præcis én som dem. 

Bliv ringet op

Indtast dit navn og nummer, og gerne hvilke resultater du vil opnå, så ringer vi dig op inden 24 timer.

1 + 3 =