Zerius rekruttering

Stillinger

 

Vi hjælper med at finde ledere, specialister og direktører. Der kan være kunder som ønsker diskretion i processen, og derfor har vi ikke alle ledige stillinger slået op. Herunder ser du de stillinger, som vi åbent søger kandidater til. Har du spørgsmål til stillingerne eller nysgerrig efter at vide, om du kan komme i betragtning til en stilling hvad enten den er åben eller anonym, så tag endelig kontakt til os. Vi er altid til at tale med.

 

Du er også meget velkommen til at uploade dit CV i vores database. Så kontakter vi dig, når vi har et job, der matcher dig.

skriv til osUpload CV

Direktionssekretær

For Aller Aqua Group søger vi en direktionssekretær. Motiveres du af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor initiativ, handling og ansvarlighed vægtes højt, og har du lyst til at være med til at gøre en forskel i en velrenommeret international virksomhed?

Key Account Manager

For Zaptec søger vi en Key Account Manager, der med bopæl i Københavnsområdet vil være med til at udvikle salget indenfor ladestandere og e-mobility.

PA / Koordinator

Til nyoprettet stilling søger vi en PA/Koordinator til Zaptec, der med struktur og et højt serviceniveau kan holde skik med organisationen i Danmark. Har du lysten og evnen til at gøre en forskel i en virksomhed, der med sin mission ønsker at forandre verden til det bedre? Så er det måske dig vi leder efter.

Nordic Key Account Manager & Technical Manager

Til nyoprettet stilling søger vi en Nordic KAM & Technical Manager til Salfarm.
Har du forstand på grise, og har du lyst til at blive en vigtig partner og rådgiver for dyrlæger i svinepraksis?

Key Account Manager med bopæl i Københavnsområdet

Til nyoprettet stilling søger vi en Key Account Manager for Wenaas, der vil være med til at bygge markedet op indenfor arbejdstøj og PPE. Brænder du for salg og stærke relationer, og har du erfaring med direkte salg til f.eks. industrikunder? Så er det måske dig vi søger.

Kontakt os

 

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87

Kontakt os

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk

 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87