Zerius rekruttering

Stillinger

 

Vi hjælper med at finde ledere og specialister. Vi matcher kandidaten med både opgaven, lederen, teamet og kulturen. Herunder ser du de stillinger, som vi åbent søger kandidater til. Enkelte kunder ønsker diskretion i processen, og derfor er ikke alle ledige stillinger slået op.

Har du spørgsmål til stillingerne eller nysgerrig efter at vide, om du kan komme i betragtning til en stilling hvad enten den er åben eller anonym, så tag endelig kontakt til os.

 

Du er også meget velkommen til at uploade dit CV i vores database. Så kontakter vi dig, når vi har et job, der matcher dig.

skriv til osUpload CV

VETERINÆRKONSULENT SØGES TIL SYDSVERIGE

For Dechra Veterinary Products AB søger vi en veterinærkonsulent med viden indenfor hest og smådyr.

SVENSK: Är du intresserad av att jobba med försäljning?   Dechra Veterinary Products utlyser nu en tjänst i södra Sverige!

Vi söker en engagerad och driven veterinär konsult med passion för försäljning och rådgivning för att täcka södra Sverige och ansvara för att hantera kundrelationer samt uppnå försäljningsmål inom det angivna området. Dechra Veterinary Products är en ledande aktör inom den veterinära branschen och fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa läkemedel och vårdprodukter till sällskapsdjur och hästar.

Læs mere her:

SUPPLY CHAIN COORDINATOR SØGES

For CMP DIRECT ApS søger vi en passioneret og dygtig Supply Chain Coordinator.

Er du initiativrig og engageret og vil du være med til at styrke og sikre optimal drift af CMP´s forsyningskæde? Som en erfaren og dedikeret Supply Chain Coordinator får du her en spændende mulighed for at anvende din viden og erfaring på en dynamisk arbejdsplads. Brænder du oven i købet for at være en del af et team, der stræber efter kontinuerlig forbedring og effektivitet i hele forsyningskæden, så er denne stilling noget for dig.

Læs mere her:

MARKET MANAGER SØGES

For 3S a/s søger vi en Market Manager med særlig interesse og viden indenfor kvæg.

Vil du være med til at drive væksten og udviklingen på kvægmarkedet i Danmark?

Vi søger en engageret og kompetent Market Manager, der brænder for at være hands-on og levere skræddersyede løsninger til mælke- og kalveproducenter. Som Market Manager Kvæg vil du spille en central rolle i at styrke vores position på markedet gennem opsøgende salg, faglig rådgivning samt pleje af vores eksisterende medlemmer og kunder.

Læs mere her:

INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER SØGES

For CMP DIRECT ApS søger vi en International Key Account Manager. 

Vil du være med til at styrke salgsteamet og arbejde med de største nøglekunder i Danmark, Tyskland og DACH-regionen?

For CMP Direct ApS søger vi en erfaren Key Account Manager med solid forretningsforståelse, købmandsgen og kendskab til bæredygtighedsklassifikationer. Hvis du har erfaring med BtB-salg, håndtering af store kunder, og er en hjemmevant bruger af IT-systemer, så søg denne stilling i dag, og bliv en del af et dynamisk team. 

Læs mere her:

PRODUKTSPECIALIST SØGES

For DORTE EGELUND ApS søger vi en produktspecialist der brænder for salg og markedsudvikling.

Vil du være med til at udvikle kunder på det svenske marked indenfor mikrobiologiske løsninger?

Vi søger en passioneret salgsprofil, der vil være med til at løfte og udvikle virksomhedens kunder og samarbejdspartnere igennem fagligt stærkt og værdiskabende salg.  Du vil få ansvaret for eksisterende kunder, hvor du yder rådgivning og sikrer overholdelse af diverse aftaler. Samtidig får du også ansvaret for at tilføre nye kunder til virksomheden igennem opsøgende salg. 

Læs mere her:

STILLINGEN ER BESAT

For Salfarm Sverige AB søger vi en produktspecialist.

Vi søger en produktspecialist som vil være med til at udvikle det veterinære marked indenfor hest og smådyr. Har du lyst til at blive en vigtig partner og rådgiver for dyrlæger i heste- og smådyrspraksis, så er det dig vi søger.

Læs mere her:

STILLINGEN ER BESAT

For Salfarm Danmark A/S søger vi en produktspecialist.

Brænder du for værdiskabende salg igennem stærke relationer? Kan du lide at være med i front, når der skal skabes forandringer? Har du samtidig lyst til at blive en vigtig partner og rådgiver for dyrlæger i smådyrs- og hestepraksis? Vi søger en produktspecialist der vil være med til at udvikle markedet i Midt- og Nordjylland.

Er det dig, så læs mere her:

STILLINGEN ER BESAT

For Salfarm Danmark A/S søger vi en Warehouse & Customer Service Manager.

Med fokus på høj faglighed og korrekt håndtering, opbevaring og distribution af lægemidler udvider Salfarm Danmark A/S nu sit lager med en Warehouse & Customer Service Manager. Er du derfor vant til at arbejde med fokus på ovenstående og har erfaring med kvalitetsstyring så er denne stilling måske noget for dig.

Er det dig, så læs mere her:

STILLINGEN ER BESAT

Sales Manager søges til OX-ON A/S

Brænder du for salg og ledelse af salgsteams? Ønsker du at arbejde i en dynamisk organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en stærk position? For OX-ON A/S søger vi en Sales Manager med erfaring og evne til at arbejde både strategisk, taktisk og operationelt. Du bliver spillende træner for et målrettet team, hvor i sammen arbejder for, at virksomheden også i fremtiden er en af Danmarks førende totalleverandører indenfor PPE.

Er det dig, så læs mere her:

STILLINGEN ER BESAT

Administrationschef til  AG Electric A/S 

Kompetenceudvikling, viden og erfaring er grundstenene hos vores samarbejdspartner AG Electric A/S, der lige nu søger en administrationschef med særlig interesse og ekspertise indenfor HR, lønadministration og digitalisering. AG Electric er dedikeret til at skabe en positiv arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og udvikler sig, og vi har derfor brug for en erfaren teamleder til at lede administrationsteamet og drive den digitale transformation, som virksomeden står overfor.

Er det dig, så læs mere her:

Vi er hele tiden på udkig efter stærke ledere og specialister!

Er du leder eller specialist og på udkig efter dit næste job? Upload dit CV her og du vil blive kontaktet. Al kommunikation er fortrolig.

Helle Halken

CEO & Headhunter

Mail: hh@Zerius.dk
Telefon: +45 20 62 61 48
Connect på LinkedIn

Headhunting, rekruttering og talent management. Processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

ZERIUS & PARTNERS ApS
Nørregade 12 st,
6070 Christiansfeld

Tlf: +45 20 62 61 48
E-mail: info@zerius.dk
CVR: 42405442

Privatlivspolitik