Zerius headhunting og rekruttering

Stillinger

 

Vi hjælper med at finde ledere og specialister. Vi matcher kandidaten med både opgaven, lederen, teamet og kulturen. Herunder ser du de stillinger, som vi åbent søger kandidater til. Enkelte kunder ønsker diskretion i processen, og derfor er ikke alle ledige stillinger slået op.

Har du spørgsmål til stillingerne eller nysgerrig efter at vide, om du kan komme i betragtning til en stilling hvad enten den er åben eller anonym, så tag endelig kontakt til os.

 

Du er også meget velkommen til at uploade dit CV i vores database. Så kontakter vi dig, når vi har et job, der matcher dig.

skriv til osUpload CV

HR BUSINESS PARTNER TIL VIRKSOMHED I TREKANTOMRÅDET SØGES

Er du en erfaren HR-professionel med stærke koordinerende evner og en passion for udvikling og relationer? For vores samarbejdspartner i Trekantområdet søger vi en dygtig HR Business Partner til at styrke teamet og bidrage til den fortsatte vækst og succes..

Du bliver en del af en virksomhed, der spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling ved at skabe forbindelsen mellem vedvarende energikilder og elnettet. Virksomheden er drevet af modet til at tage ansvar både for det globale og det helt nære. Samtidig vil du opleve en virksomhed, der tager ansvar for både samfund og medarbejdere.

Du vil få et stort ansvar i dit arbejde, men det vil også blive belønne dig i form af faglig og personlig udvikling i et miljø, vor menneskelighed, fællesskab og gode relationer er i højsædet.

Læs mere her:

TECHNICAL MANAGER DENMARK - CATTLE, SØGES

Vi søger en Technical manager Cattle, der med høj faglighed og et udpræget service- og salgsgen vil være med til at udvikle virksomheden indenfor kvægsegmentet.

Virksomheden er en af de førende leverandører indenfor veterinære lægemidler, og er med til at sikre et højt fagligt niveau i behandling og forebyggelse af sygdomme hos dyr.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet og hvor du er tæt på ledelsen. Med et overordnet ansvarsområde for virksomhedens produkter til kvæg får du en stor berøringsflade med både kunder, kollegaer og leverandører, og du skal kunne bidrage med teknisk og strategisk indspil til virksomhedens forretningsudvikling på området.

Læs mere her:

REGULATORY AFFAIRS & PHARMACOVIGILANCE OFFICER SØGES

Vi søger en RA & PV Officer, der vil få en central rolle i bl.a at sikre godkendelse af nye produkter og vedligeholdelse af eksisterende produkters tilladelser. Dette i samarbejde med det øvrige team af specialister på området samt leverandører og myndigheder.

Virksomheden er en af de førende leverandører indenfor veterinære lægemidler, og er med til at sikre et højt fagligt niveau i behandling og forebyggelse af sygdomme hos dyr.

Du bliver en del af afdelingen for regulatory affairs, quality & pharmacovigilance, og det er af afgørende betydning, at du har en faglig baggrund som farmaceut eller anden lignende relevant naturvidenskabelig uddannelse.

Læs mere her:

KEY ACCOUNT MANAGER TIL NORDEN SØGES

For handelsvirksomheden i Trekantområdet søger vi Key Account Manager, der vil være med til at styrke salgsteamet og arbejde med de største nøglekunder i Danmark og Norden.

Har du erfaring med salg til detailkæder og håndtering af større kunder, og trives du i et internationalt miljø? Som virksomhedens nye KAM er du med din viden, erfaring og personlighed med til at styrke det i forvejen erfarne og dedikerede salgsteam. Vi lægger vægt på en høj grad af købmandsskab og forretningsforståelse, hvilket er afgørende for succes i jobbet. Brænder du for strategisk salg er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Læs mere her:

VETERINÆRKONSULENT SØGES TIL SYDSVERIGE

For Dechra Veterinary Products AB søger vi en veterinærkonsulent med viden indenfor hest og smådyr.

SVENSK: Är du intresserad av att jobba med försäljning?   Dechra Veterinary Products utlyser nu en tjänst i södra Sverige!

Vi söker en engagerad och driven veterinär konsult med passion för försäljning och rådgivning för att täcka södra Sverige och ansvara för att hantera kundrelationer samt uppnå försäljningsmål inom det angivna området. Dechra Veterinary Products är en ledande aktör inom den veterinära branschen och fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa läkemedel och vårdprodukter till sällskapsdjur och hästar.

Læs mere her:

MARKET MANAGER SØGES

For virksomhed i trekantområdet søger vi en Market Manager med særlig interesse og viden indenfor kvæg.

Vil du være med til at drive væksten og udviklingen på kvægmarkedet i Danmark?

Vi søger en engageret og kompetent Market Manager, der brænder for at være hands-on og levere skræddersyede løsninger til mælke- og kalveproducenter. Som Market Manager Kvæg vil du spille en central rolle i at styrke vores position på markedet gennem opsøgende salg, faglig rådgivning samt pleje af vores eksisterende medlemmer og kunder.

Læs mere her:

Vi er hele tiden på udkig efter stærke ledere og specialister!

Er du leder eller specialist og på udkig efter dit næste job? Upload dit CV her og du vil blive kontaktet. Al kommunikation er fortrolig.

Helle Halken

CEO & Headhunter

Mail: hh@Zerius.dk
Telefon: +45 20 62 61 48
Connect på LinkedIn

Headhunting, rekruttering og talent management. Processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

ZERIUS & PARTNERS ApS
Nørregade 12 st,
6070 Christiansfeld

Tlf: +45 20 62 61 48
E-mail: info@zerius.dk
CVR: 42405442

Privatlivspolitik