Zerius rekruttering

Stillinger

 

Vi hjælper med at finde ledere og specialister. Vi matcher kandidaten med både opgaven, lederen, teamet og kulturen. Herunder ser du de stillinger, som vi åbent søger kandidater til. Enkelte kunder ønsker diskretion i processen, og derfor er ikke alle ledige stillinger slået op.

Har du spørgsmål til stillingerne eller nysgerrig efter at vide, om du kan komme i betragtning til en stilling hvad enten den er åben eller anonym, så tag endelig kontakt til os.

 

Du er også meget velkommen til at uploade dit CV i vores database. Så kontakter vi dig, når vi har et job, der matcher dig.

skriv til osUpload CV

SALES MANAGER SØGES

Brænder du for salg og ledelse af salgsteams? Ønsker du at arbejde i en dynamisk organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en stærk position? For OX-ON A/S søger vi en Sales Manager med erfaring og evne til at arbejde både strategisk, taktisk og operationelt. Du bliver spillende træner for et målrettet team, hvor i sammen arbejder for, at virksomheden også i fremtiden er en af Danmarks førende totalleverandører indenfor PPE. 

Er det dig, så læs mere her:

ERFAREN REVISOR SØGES

Er det dig, så kan vi tilbyde et spændende job i en dynamisk vækstorienteret virksomhed med en flad struktur, et højt fokus på godt samarbejde både internt og eksternt samt et sublimt serviceniveau. Virksomheden tror på, at mennesker arbejder bedst, når de får lov til at excellerer indenfor det de er bedst til. Du får derfor mulighed for indflydelse på egen dagligdag, arbejdsopgaver og virksomheden som arbejdsplads.

Virksomheden servicerer primært kunder i SMV-segmentet, hvor de vokser og har mange spændende opgaver.

STILLINGEN ER BESAT - SALGSKONSULENT/ PRODUKTSPECIALIST

Brænder du for salg og har du samtidig lyst til at arbejde indenfor det mikrobiologiske område, så er denne stilling noget for dig. For DORTE EGELUND ApS søger vi en salgskonsulent/ produktspecialist, der vil være med til at løfte og udvikle virksomhedens kunder og samarbejdspartnere i Sverige og på dele af Sjælland igennem fagligt stærkt og værdiskabende salg. Du får ansvaret for en eksisterende kundeportefølje og samtidig får du ansvaret for at tilføre nye kunder til virksomheden.

Er det dig, så læs mere her:

STILLINGEN ER BESAT - TEAMLEDER

Kompetenceudvikling, viden og erfaring er grundstenene hos vores samarbejdspartner AG Electric A/S, der lige nu søger en teamleder med særlig interesse og ekspertise indenfor HR, lønadministration og digitalisering. AG Electric er dedikeret til at skabe en positiv arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og udvikler sig, og vi har derfor brug for en erfaren teamleder til at lede administrationsteamet og drive den digitale transformation, som virksomeden står overfor.

Er det dig, så læs mere her:

Vi er hele tiden på udkig efter stærke ledere og specialister!

Er du leder eller specialist og på udkig efter dit næste job? Upload dit CV her og du vil blive kontaktet. Al kommunikation er fortrolig.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at rekrutteringsprocessen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, i ledelsen af virksomheden såvel som i markedsføringen. 

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme