Zerius rekruttering

Stillinger

 

Vi hjælper med at finde ledere og specialister. Vi har kunder som ønsker diskretion i processen, og derfor har vi ikke alle ledige stillinger slået op. Herunder ser du de stillinger, som vi åbent søger kandidater til. Har du spørgsmål til stillingerne eller nysgerrig efter at vide, om du kan komme i betragtning til en stilling hvad enten den er åben eller anonym, så tag endelig kontakt til os. Vi er altid til at tale med.

 

Du er også meget velkommen til at uploade dit CV i vores database. Så kontakter vi dig, når vi har et job, der matcher dig.

skriv til osUpload CV

Spændende stilling i Norge

For Salfarm søger vi en erfaren PRODUKTSPECIALIST som skal være med på at udvikle det norske marked. Salfarm er en spændende virksomhed i rivende udvikling. Som en af de førende leverandører på det nordiske marked, sælger Salfarm veterinære lægemidler, handelsvarer og vaccinationsudstyr.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at rekrutteringsprocessen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, i ledelsen af virksomheden såvel som i markedsføringen. 

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme