BASERET PÅ VIDEN, ERFARING OG TALENT

Headhunting og Rekruttering

Når vi rekrutterer ledere og specialister, er målet at skabe et match, som styrker både kandidat og virksomhed. Derfor matcher vi kandidaten op imod jobkriterier, ledelse, gruppe og kultur.

For at finde det perfekte match, kigger vi langt ud over CV’et. Vi analyserer viden, erfaring og talent gennem cases, kognitive test og  talenttest. Dette gør vi  for at skabe et nuanceret billede af kandidaten og for at belyse om der er et reelt match.

Vi stræber også efter at styrke fortællingen om virksomheden, så vi gennem den ene rekruttering også tiltrækker kandidater til den næste.

Fokus skaber

Rekrutteringer der holder

Vores unikke rekrutteringsproces er baseret på mange års erfaring og viden indenfor tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere i virksomheder. Vi læner os op af forskning i styrker, motivation, engagement og trivsel. Alt det, der gør det muligt at præstere på højt niveau, og samtidig have det godt.

Når vi hjælper dig med at finde den rette profil til at styrke din virksomhed, så anvender vi en kvalitetssikret og gennemprøvet procesmodel til at komme i dybden med:

 

  • Kandidatens unikke profil i forhold til jobkrav, erfaring, viden og talent,
  • Det optimale match mellem kandidat og nærmeste leder,
  • Dynamikken i den gruppe, kandidaten skal indgå i og
  • Virksomhedskulturen i forhold til kandidaten.

Candidate care

Vi gør en forskel for alle kandidater

Vores rekrutteringsproces er gennemsyret af kvalitet og ordentlighed. Tydeligere kan det vist ikke siges. Helle har årelang erfaring indenfor EXECUTIVE SEARCH og SEARCH i både ind- og udland, og har herigennem opbygget en viden og erfaring, der kommer vores kunder og kandidater til gode.

Vi arbejder med begrebet CANDIDATE CARE, der i al sin enkelthed betyder, at vi tager os godt af ALLE kandidater. Respekt og ansvarlighed er nøgleord i vores rekrutteringsproces, og vi sætter en meget stor ære i, at alle kandidater mærker en oprigtig interesse, uanset hvad processen munder ud i. Vi ønsker at gøre en forskel for den enkelte. Alle får derfor konstruktiv feedback, som de kan tage med videre.

Det betyder, at vi har et stort og tillidsbaseret netværk, som vi til enhver tid kan trække på.

Rekrutteringen handler om din virksomhed

Processen rummer et vigtigt budskab om din virksomhed

Vi har en brændende interesse i at lære dig og din virksomhed at kende. Derfor gør vi ekstra meget ud af den indledende fase i rekrutteringsprocessen, hvor vi afdækker alt hvad der er nødvendigt, og mere til.

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds kernefortælling, så rekrutteringsprocessen bliver en del af det samlede positive budskab, din virksomhed sender.

KOMMUNIKATION er et vigtigt parameter for en succesfuld rekruttering. Derfor har vi en løbende dialog med dig, så vi hele tiden er afstemt ift. forventninger og retning. Det sparer tid og unødige misforståelser, og sikrer samtidig en høj kvalitet i processen.

For os er rekruttering ikke bare rekruttering. Det er en mærkbar og nærværende proces, hvor vi med udgangspunkt i virksomhedens nuværende situation, finder frem til den ønskede situation, og hele tiden med virksomhedens strategi for øje.

Rekruttering af en ny CXO, leder, specialist, bestyrelsesformand eller et nyt bestyrelsesmedlem kræver høj faglighed, menneskekendskab, viden og evnen til at nå i mål med den rigtige kandidat.

Det er dét vi brænder for, og det er dét, vi i Zerius kan hjælpe dig med.

Helle Halken

CEO & Headhunter

Mail: hh@Zerius.dk
Telefon: +45 20 62 61 48
Connect på LinkedIn

Headhunting, rekruttering og talent management. Processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

ZERIUS & PARTNERS ApS
Nørregade 12 st,
6070 Christiansfeld

Tlf: +45 20 62 61 48
E-mail: info@zerius.dk
CVR: 42405442

Privatlivspolitik