ZERIUS HEADHUNTING & REKRUTTERING

Baseret på viden, erfaring og talent. 

Når vi rekrutterer ledere og specialister, er målet at skabe et match, som styrker både kandidat og virksomhed. Derfor matcher vi kandidaten op imod jobkriterier, ledelse, gruppe og kultur.

For at finde det perfekte match, kigger vi langt ud over CV’et. Vi analyserer viden, erfaring og talent gennem cases, kognitive test og  talenttest. Dette gør vi  for at skabe et nuanceret billede af kandidaten og for at belyse om der er et reelt match.

Vi stræber også efter at styrke fortællingen om virksomheden, så vi gennem den ene rekruttering også tiltrækker kandidater til den næste.

Services – REKRUTTERING

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Headhunting

U

REKRUTTERING

TALENTTEST

Kognitiv test

TEAMTEST

EMPLOYER BRANDING

match360®

Rekrutteringer der holder

Vores unikke metode MATCH360® er baseret på mange års forskning i styrker, motivation, engagement og trivsel. Alt det, der gør det muligt at præstere på højt niveau, og samtidig have det godt.

Når vi hjælper dig med at finde den rette profil til at styrke din virksomhed, så anvender vi MATCH360® til at komme i dybden med:

 

  • Kandidatens unikke profil i forhold til jobkrav, erfaring, viden og talent,
  • Det optimale match mellem kandidat og nærmeste leder,
  • Dynamikken i den gruppe, kandidaten skal indgå i og
  • Virksomhedskulturen i forhold til kandidaten.

Candidate care

Vi gør en forskel for alle kandidater

Vores rekrutteringsproces er gennemsyret af kvalitet og ordentlighed. Tydeligere kan det vist ikke siges. Helle har årelang erfaring indenfor EXECUTIVE SEARCH og SEARCH i både ind- og udland, og har herigennem opbygget en viden og erfaring, der kommer vores kunder og kandidater til gode.

Vi arbejder med begrebet CANDIDATE CARE, der i al sin enkelthed betyder, at vi tager os godt af ALLE kandidater. Respekt og ansvarlighed er nøgleord i vores rekrutteringsproces, og vi sætter en meget stor ære i, at alle kandidater mærker en oprigtig interesse, uanset hvad processen munder ud i. Vi ønsker at gøre en forskel for den enkelte. Alle får derfor konstruktiv feedback, som de kan tage med videre.

Det betyder, at vi har et stort og tillidsbaseret netværk, som vi til enhver tid kan trække på.

Rekrutteringen handler om din virksomhed

Processen rummer et vigtigt budskab om din virksomhed

Vi har en brændende interesse i at lære dig og din virksomhed at kende. Derfor gør vi ekstra meget ud af den indledende fase i rekrutteringsprocessen, hvor vi afdækker alt hvad der er nødvendigt, og mere til.

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds kernefortælling, så rekrutteringsprocessen bliver en del af det samlede positive budskab, din virksomhed sender.

KOMMUNIKATION er et vigtigt parameter for en succesfuld rekruttering. Derfor har vi en løbende dialog med dig, så vi hele tiden er afstemt ift. forventninger og retning. Det sparer tid og unødige misforståelser, og sikrer samtidig en høj kvalitet i processen.

For os er rekruttering ikke bare rekruttering. Det er en mærkbar og nærværende proces, hvor vi med udgangspunkt i virksomhedens nuværende situation, finder frem til den ønskede situation, og hele tiden med virksomhedens strategi for øje.

Rekruttering af en ny CXO, leder, specialist, bestyrelsesformand eller et nyt bestyrelsesmedlem kræver høj faglighed, menneskekendskab, viden og evnen til at nå i mål med den rigtige kandidat.

Det er dét vi brænder for, og det er dét, vi i Zerius kan hjælpe dig med.

vil du have bedre resultater?

Så er vi her for dig!

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i Zerius, er at skabe udvikling og stærke relationer mellem mennesker og virksomheder.
Det gør vi gennem rekruttering, ledelse og kommunikation.

Vi er uddannet og trænet i ledelse, der styrker mennesker, og i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at rekrutteringsprocessen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, i ledelsen af virksomheden såvel som i markedsføringen. 

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme