Zerius rekruttering

Rekruttering med hjerte og hjerne

 

Vi rekrutterer med hjerte og hjerne, og vi gør det, fordi vi elsker det! Rekrutteringsprocessen handler ikke alene om at finde den helt rigtige medarbejder, men også om at styrke fortællingen om din virksomhed. Vi vil gøre en forskel for dig, for din virksomhed og for de kandidater, du søger.

KontaktUpload CV

Bliv en del af vores netværk

Vi kontakter dig, når vores kunder leder efter dig.

Candidate care

Vi gør en forskel for alle kandidater

Vores rekrutteringsproces er gennemsyret af kvalitet og ordentlighed. Tydeligere kan det vist ikke siges. Helle har årelang erfaring indenfor EXECUTIVE SEARCH og SEARCH i både ind- og udland, og har herigennem opbygget en viden og erfaring, der kommer vores kunder og kandidater til gode.

Vi arbejder med begrebet CANDIDATE CARE, der i al sin enkelthed betyder, at vi tager os godt af ALLE kandidater. Respekt og ansvarlighed er nøgleord i vores rekrutteringsproces, og vi sætter en meget stor ære i, at alle kandidater mærker en oprigtig interesse, uanset hvad processen munder ud i. Vi ønsker at gøre en forskel for den enkelte. Alle får derfor konstruktiv feedback, som de kan tage med videre.

Det betyder, at vi har et stort og tillidsbaseret netværk, som vi til enhver tid kan trække på.

Vi hjælper med:

  • Executive Search
  • Search
  • Personprofilanalyse
  • Kognitive test
  • Outplacement
  • Employer Branding

Rekrutteringen handler om din virksomhed

Processen rummer et vigtigt budskab om din virksomhed

Vi har en brændende interesse i at lære dig og din virksomhed at kende. Derfor gør vi ekstra meget ud af den indledende fase i rekrutteringsprocessen, hvor vi afdækker alt hvad der er nødvendigt, og mere til. 

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds kernefortælling, så rekrutteringsprocessen bliver en del af det samlede positive budskab, din virksomhed sender. 

KOMMUNIKATION er et vigtigt parameter for en succesfuld rekruttering. Derfor har vi en løbende dialog med dig, så vi hele tiden er afstemt ift. forventninger og retning. Det sparer tid og unødige misforståelser, og sikrer samtidig en høj kvalitet i processen. 

For os er rekruttering ikke bare rekruttering. Det er en mærkbar og nærværende proces, hvor vi med udgangspunkt i virksomhedens nuværende situation, finder frem til den ønskede situation, og hele tiden med virksomhedens strategi for øje. 

Rekruttering af en ny CXO, leder, specialist, bestyrelsesformand eller et nyt bestyrelsesmedlem kræver høj faglighed, menneskekendskab, viden og evnen til at nå i mål med den rigtige kandidat. 

Det er dét vi brænder for, og det er dét, vi i Zerius kan hjælpe dig med. 

Bliv ringet op

Indtast dit navn og nummer, og gerne hvilke resultater du vil opnå, så ringer vi dig op inden 24 timer.

5 + 15 =

Få vores artikler på mail

Hver måned tager vi et emne op, og deler ud af viden og værktøjer. Artiklerne kan du få tilsendt i en månedlig mail. 

Kontakt os

 

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk

 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87

 

Kontakt os

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk

 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87