Individuel ledelse

Opdag hvordan du får det bedste frem i dine medarbejdere

Ved du, at du kan få en ledelsesmanual til den enkelte medarbejder? En lille guide til, hvordan du som leder kan kommunikere, motivere og sætte den enkelte medarbejder bedst muligt i spil.

Lån os dine medarbejdere en enkelt dag, så opdaterer vi dem med et værdifuldt indblik i sig selv, som både gør det lettere for dig at lede dem, og som de kan få stor værdi af personligt. 

individuel ledelse

Ledelse er ikke en nem opgave

Du skal flytte mere end en virksomhed

For at nå de ønskede mål for virksomheden, skal du have hver enkelt medarbejder med dig. Jo bedre hver enkelt profil sættes i spil, jo bedre bliver resultaterne. På den økonomiske bundlinje, såvel som den menneskelige.

Igennem vores arbejde med ledere ved vi, at det i en travl hverdag kan være svært at have overblik og overskud til at se og lede den enkelte medarbejder bedst muligt.

Derfor har vi – med udgangspunkt i MATCH360® – udviklet kurset “Hjælp din leder med at lede dig”. Her får dine medarbejdere et unikt indblik i deres mest naturlige adfærd, deres talenter, psykologiske behov og deres måde at forstå.

Dette omsætter vi til en individuel ledelsesmanual, og vi giver dine medarbejdere de kommunikative værktøjer til at formidle dem videre til dig – deres leder – så du i langt højere grad kan udøve individuel ledelse og spille hver enkelt medarbejder så god som overhovedet muligt.

Du finder kurset under aktuelle kurser nedenfor. Du kan tilmelde medarbejdere enkeltvis på vores åbne kursus, eller du kan købe kurset som et forløb målrettet til din virksomhed.

Ved eksklusive forløb, kun for dine medarbejdere, kan kurset kombineres med kurset i trivsel, så I sammen kan skabe den bedst mulige arbejdsplads. 

Aktuelle kurser

KOntakt os for et tilbud og tilmelding

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

BEDRE RESULTATER?

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i ZERIUS & PARTNERS er at hjælpe virksomheder med at tiltrække og fastholde ledere og specialister. Vi skaber stærke relationer mellem mennesker og virksomheder. Det gør vi gennem headhunting, rekruttering og talent management.

Vi er uddannet og trænet i ledelse og rekrutteringsprocesser, der styrker virksomheder og mennesker. Vi facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejder med professionel coaching.

 

Helle Halken

CEO & Headhunter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring