ZERIUS KOMMUNIKATION

STÅ STÆRKT FREM MED DIT BUDSKAB. VIS HVEM DU ER OG SKAB FORSTÅELSE.

God kommunikation forbinder mennesker i en fælles forståelse. Hvis du i din virksomhed ønsker at samle mennesker omkring dig og skabe loyale kunder, så skal du stå stærkt i din identitet og dit budskab.

Om det er en helt konkret kommunikationsopgave eller den store forkromede kommunikationsplan på tværs af ledelse, salg og markedsføring, så kan vi hjælpe dig.

MATCH360&#174

Det du siger, skal også være det, du gør

Kommunikation ér ledelse. Det handler ikke om at sige noget, men om at skabe den rette forståelse hos den rette målgruppe, så det ønskede resultat opnås. Kommunikation, ledelse og markedsføring kan derfor ikke skilles ad, for i alt hvad du gør, fortæller du en historie. Derfor er vi i alt hvad vi gør for din virksomhed, meget omhyggelige med at tænke kommunikationen, den bevidste såvel som den ubevidste, ind i løsningen af din opgave. 

Vi kan også hjælpe dig også med konkrete markedsføringsopgaver.

Den bedste markedsføring er den der sker i mødet med kunden. Først og fremmest skal vi dog give kunden lyst til at handle hos dig, fremfor hos dine konkurrenter.  Vi hjælper dig med trække kunderne ind i din virksomhed ved at fortælle din historie, og vi hjælper dig med at skabe den oplevelse, der får kunden til at fortælle om dig i sit netværk.

Services – kommunikation

Hvad kan vi hjælpe dig med?

lederkommunikation

strategisk kommunikation

thought leadership

employee advocacy

corporate storytelling

PR & synlighed

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er dedikeret til ledelse og rekruttering af ledere og specialister.. Hun har en meget stærk holdning til at rekrutteringsprocessen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, i ledelsen af virksomheden såvel som i markedsføringen. 

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme