Konsulentopgaver

Konkrete opgaver indenfor ledelse, rekruttering og kommunikation

Det er mere end blot en opgave…

Vi hjælper dig med helt konkrete konsulentopgaver indenfor ledelse, rekruttering og kommunikation. Vi tager udgangspunkt i vores MATCH360® for at sikre, at den opgave vi løser, også hænger sammen med alt det andet I gør.

Derfor vil du opleve, at vi gør os umage med forarbejdet. Vi er nysgerrige, undresøgende og vi stiller til tider spørgsmål, der udfordrer arbejdsgangen. Det gør vi alene for at sikre, at vi sammen kan skabe det bedst mulig resultat. 

Dine fordele som kunde hos os:

360 graders overblik

I det indledende samarbejde danner vi os 360 graders overblik over Jeres virksomhed ved hjælp af vores unikke metode MATCH360®.

Stærk sammenhængskraft

Der skal være en rød tråd mellem virksomhedens ledelse, tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere og den interne og eksterne kommunikation. Ellers kan det være svært at stå stærkt og troværdigt frem. 

Vi udfordrer mhp fremskridt

Hvis vi ser en mulighed for at optimere på “det I plejer“, spørger vi om lov til at udfordre. Det kan være svært at opnå nye resultater, hvis vi altid gør det, vi plejer. 

Mulighed for netværk

Vi tror på, at mennesker, der har det godt, skaber bedre resultater. Derfor deler vi ud af inspiration til ledelse, rekruttering og kommunkation, der løfter mennesker. Som kunde hos os, modtager du – såfremt du ønsker det – denne inspiration direkte i din mailbakke 1-2 gange pr. måned.

Helle Halken

Mail: HH@Zerius.dk
Telefon: 20 62 61 48

Connect på LinkedIn

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at uanset hvilken proces, der arbejdes med, skal den afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og de mennesker, der er involverede.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Mail: NK@Zerius.dk
Telefon: 21 59 99 87

Connect på LinkedIn

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at virksomhedens fortælling står stærkt. I alt hvad virksomheden gør, fortælles der en historie. Denne historie skal formes, så den tiltrækker de rette mennesker, gør medarbejderne stolte og skaber loyale kunder.  

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme