Bliv en del af netværket

Vi tror på, at mennesker der har det godt, skaber bedre resultater

Hvis det også lyder logisk for dig, så bliv en del af vores netværk. Fire gange om året modtager du en mail med viden og konkrete værktøjer, der på en gang kan optimere processer og resultater, og samtidig medvirke til, at dine medarbejdere har det godt, både når de møder ind på arbejdet og når de går hjem igen.

Nogle af de emner vi arbejder med er

  • engagement
  • talentbaseret ledelse
  • stærke rekrutteringer
  • tiltrækning og fastholdelse
  • trivsel

Få værdifulde input

Hver måned behandler vi et  nyt emne, der er relevant for dig, der vil optimere resultaterne i din virksomhed gennem mennesker. Vi kigger ind i den nyeste forskning, kigger på tal og interessante cases og så deler vi nogle af vores værktøjer med dig, så du selv kan arbejde videre. 

Alt dette modtager du i din indbakke, når du er en del af vores netværk, lige som du bliver tilbudt vores kurser og workshops til en netværkspris. Det eneste netværket koster, er din mailadresse, så vi kan sende materialet til dig 1-2 gange pr måned. 

Når du udfylder formularen, giver du samtykke til at modtage en mail fra os 1-2 gange pr. måned.


Skal vi ringe dig op?

Ja tak!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

BEDRE RESULTATER?

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i ZERIUS & PARTNERS er at hjælpe virksomheder med at tiltrække og fastholde ledere og specialister. Vi skaber stærke relationer mellem mennesker og virksomheder. Det gør vi gennem headhunting, rekruttering og talent management.

Vi er uddannet og trænet i ledelse og rekrutteringsprocesser, der styrker virksomheder og mennesker. Vi facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejder med professionel coaching.

 

Helle Halken

CEO & Headhunter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring