Bliv en del af netværket

Vi tror på, at mennesker der har det godt, skaber bedre resultater

Hvis det også lyder logisk for dig, så bliv en del af vores netværk. To gange om måneden modtager du en mail med viden og konkrete værktøjer, der på en gang kan optimere processer og resultater, og samtidig medvirke til, at dine medarbejdere har det godt, både når de møder ind på arbejdet og når de går hjem igen.

Nogle af de emner vi arbejder med er

 • engagement
 • talentbaseret ledelse
 • stærke rekrutteringer
 • psykologisk tryghed
 • trivsel

Få værdifulde input

Hver måned behandler vi et  nyt emne, der er relevant for dig, der vil optimere resultaterne i din virksomhed gennem mennesker. Vi kigger ind i den nyeste forskning, kigger på tal og interessante cases og så deler vi nogle af vores værktøjer med dig, så du selv kan arbejde videre. 

Alt dette modtager du i din indbakke, når du er en del af vores netværk, lige som du bliver tilbudt vores kurser og workshops til en netværkspris. Det eneste netværket koster, er din mailadresse, så vi kan sende materialet til dig 1-2 gange pr måned. 

Når du udfylder formularen, giver du samtykke til at modtage en mail fra os 1-2 gange pr. måned.


Skal vi ringe dig op?

Ja tak!

Kursus i individuel ledelse

Kursus i individuel ledelse

Ved du, at der findes en manual for, hvordan du som leder kan lede hver enkelt, unikke medarbejder til de bedste resultater? Det gør der, og vi laver den sammen med dine medarbejdere.

Kend din kundes kommunikation

Kend din kundes kommunikation

Hvad er det, der får din kunde til at købe hos dig? På dette kursus lærer du at afkode kundens sprog og forme dit eget sprog til den enkelte kunde.

Engagement, trivsel og resultater

Engagement, trivsel og resultater

Lær de psykologiske faktorer for trivsel og engagement at kende, og få inspiration til at arbejde målrettet for at styrke medarbejderne.

Hjælp din leder med at lede dig

Hjælp din leder med at lede dig

Opdag din mest naturlige adfærd, dine toptalenter og hvordan du bedst lærer og ledes, og få redskaberne til at hjælpe din leder med at lede dig til de bedste resultater.

Hvad fastholder medarbejdere

Hvad fastholder medarbejdere

Hvad giver medarbejderne lyst til at blive i deres job? Hos vores kunde, Alterna Huse, var der igen fejring af en medarbejder. Den fjerde jubilar indenfor ganske kort tid.  Hos Alterna Huse er vi så heldige at arbejde internt i virksomheden flere gange om måneden. Det...

vil du have bedre resultater?

Så er vi her for dig!

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i Zerius, er at skabe udvikling og stærke relationer mellem mennesker og virksomheder.
Det gør vi gennem rekruttering, ledelse og kommunikation.

Vi er uddannet og trænet i ledelse, der styrker mennesker, og i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at rekrutteringsprocessen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

 • Fokus
 • Målrettethed
 • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, i ledelsen af virksomheden såvel som i markedsføringen. 

Toptalenter:

 • Kommunikation
 • Udvikling
 • Optimisme