Samarbejdsaftaler

Skræddersyede handlingsplaner, der skaber den ønskede udvikling

Holdbar udvikling skabes over tid

Den ønskede udvikling i din virksomhed skabes ét skridt af gangen, hvad enten det handler om dig selv eller dine medarbejdere. Vi hjælper dig med at lave en plan, der får dig i mål.

Hverdagen har det med at komme snigende, du går i drift og der er en reel risiko for, at dét du plejer at gøre, bliver dét, du fortsætter med at gøre. Og når du så dit mål?

Vi ønsker at være din samarbejdspartner, der ind imellem for en stund hiver dig ud af driften og op i helikopteren, hvorfra du gennem velafprøvede værktøjer når i mål med den ønskede udvikling.

Vi skræddersyer en løsning der passer til dit behov og din økonomi, og sammen sikrer vi, at udviklingen skrider fremad.

Dine fordele som samarbejdspartner

Vi holder udviklingen i gang

Når samarbejdet er sat i gang, sørger vi i ZERIUS for, at du og din virksomhed flytter sig fremad. Der er afsat tid til udviklingsarbejdet, og du undgår at falde i driftfælden.

Økonomiske fordele

Som samarbejdspartner kan du tilkøbe ekstra timer og ydelser til en særpris.

360 graders overblik

Det nære samarbejde gør os i stand til hele tiden at have fingeren på pulsen i dinvirksomhed. Vi bruger vores metode, MATCH360®, til løbende at sikre at I står stærkt frem i hele virksomhedens fortælling: gennem medarbejderne, ledelsen, teams og kulturen. 

Månedlig inspiration

Vi tror på, at mennesker, der har det godt, skaber bedre resultater. Derfor deler vi ud af inspiration til ledelse, rekruttering og kommunikation, der løfter mennesker. Denne inspiration kan du vælge at modtage direkte i din mailboks. 

Helle Halken

Mail: HH@Zerius.dk
Telefon: 20 62 61 48

Connect på LinkedIn

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at uanset hvilken proces, der arbejdes med, skal den afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og de mennesker, der er involverede.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Mail: NK@Zerius.dk
Telefon: 21 59 99 87

Connect på LinkedIn

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at virksomhedens fortælling står stærkt. I alt hvad virksomheden gør, fortælles der en historie. Denne historie skal formes, så den tiltrækker de rette mennesker, gør medarbejderne stolte og skaber loyale kunder.  

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme