Storytelling for virksomheder

Hvad fortæller din virksomhed?

 

Du har et ønske om at stå stærkt med din virksomhed. Ellers var du ikke her på vores side, for vi hjælper mennesker og virksomheder med at stå stærkt frem.
Her kan du læse meget mere om, hvordan du kan bruge storytelling til at formidle dit budskab – i din markedsføring og din øvrige kommunikation.
Og er der noget vi kan hjælpe med? Ja, så sidder vi lige ude bag skærmen og glæder os til at tale med dig.

Send os en mailTilmeld nyhedsbrev
Storytelling: Er du helten i din egen fortælling

Storytelling: Er du helten i din egen fortælling

Når du har et mål, som du vil kæmpe for, giver det hele pludselig mening. I hvert fald for dig. Men hvis dit mål er ét, der giver værdi for andre end dig, så har du lettere ved at få andre til at følge dig og bakke dig op. 

Storytelling og ledelse

Storytelling og ledelse

Hvis du gerne vil flytte mennesker – fx dine medarbejdere – så er storytelling et rigtigt stærkt våben. Det giver vi dig et indblik i i denne artikel – der meget praktisk starter med en lille fortælling.

Storytelling og neurologi

Storytelling og neurologi

Vores hjerne er lynhurtig til at afkode fortællinger. Det er derfor du skal bruge storytelling. I din kommunikation, ledelse og markedsføring.

Hvorfor storytelling 2022

Hvorfor storytelling 2022

I denne artikel får du 5 gode grunde til, at du skal bruge storytelling i din virksomhed. Som altid hos Zerius, handler det om mennesker.

De 7 grundfortællinger

De 7 grundfortællinger

For små 200 år siden begyndte nogle af datidens forfattere at opdage sammenfald i de dramaer, som fortællinger skildrede. Bl.a. Goethe fortæller, i sine samtaler med Eckermann, hvordan de to dramatikere Friedrich Schiller og Carlo Gozzi godmodigt kæmpede om, at sætte tal på grundfortællingerne.