CORPORATE STORYTELLING

MENNESKETS HJERNE ER BYGGET TIL FORTÆLLINGER.

Kommunikation er ledelse. Det handler om, gennem ord, at lede mennesker til den rette forståelse. Her er storytelling som kommunikativ diciplin et særdeles effektivt værktøj, af den simple grund, at menneskets hjerne er bygget til at afkode fortællinger. 

Storytelling og ledelse

Storytelling og ledelse

Hvis du gerne vil flytte mennesker – fx dine medarbejdere – så er storytelling et rigtigt stærkt våben. Det giver vi dig et indblik i i denne artikel – der meget praktisk starter med en lille fortælling.

Storytelling og neurologi

Storytelling og neurologi

Vores hjerne er lynhurtig til at afkode fortællinger. Det er derfor du skal bruge storytelling. I din kommunikation, ledelse og markedsføring.

Hvorfor storytelling 2022

Hvorfor storytelling 2022

I denne artikel får du 5 gode grunde til, at du skal bruge storytelling i din virksomhed. Som altid hos Zerius, handler det om mennesker.

De 7 grundfortællinger

De 7 grundfortællinger

For små 200 år siden begyndte nogle af datidens forfattere at opdage sammenfald i de dramaer, som fortællinger skildrede. Bl.a. Goethe fortæller, i sine samtaler med Eckermann, hvordan de to dramatikere Friedrich Schiller og Carlo Gozzi godmodigt kæmpede om, at sætte tal på grundfortællingerne.