Velkommen i netværket

Det glæder os at du er med.

Din tilmelding viser os, at det vi arbejder med er vigtigt, og at vi er flere, der trækker i samme retning. Når mennesker har det godt på deres arbejde, afspejler det sig ikke alene på virksomhedens bundlinje men også i samfundet som helhed.

Nedenfor kan du downloade vores whitepapers, læse tidligere udgivne artikler og du kan se, hvilke kurser og workshops vi har åbne for tilmeldinger.

Download Whitepaper

Maj 2023: Engagement
Engagerede medarbejdere præsterer bedre, oplever mindre stress, er mindre syge, er i bedre humør – også udenfor arbejdstiden. De er mindre tilbøjelige til at søge nyt arbejde og bidrager til at tiltrække nye profiler til virksomheden. Det viser forskning fra hhv. Gallup, Universitetet i Utrecht i Holland og Rambøll.

Skal vi ringe dig op?

Ja tak!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Aktuelle kurser

KOntakt os for et tilbud og tilmelding

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

BEDRE RESULTATER?

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i ZERIUS & PARTNERS er at hjælpe virksomheder med at tiltrække og fastholde ledere og specialister. Vi skaber stærke relationer mellem mennesker og virksomheder. Det gør vi gennem headhunting, rekruttering og talent management.

Vi er uddannet og trænet i ledelse og rekrutteringsprocesser, der styrker virksomheder og mennesker. Vi facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejder med professionel coaching.

 

Helle Halken

CEO & Headhunter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring