ZERIUS PEOPLE

For at kunne lede andre, må du først kunne lede dig selv.

Når du har det godt, kan du meget mere. Er du også leder, vil din egentilstand smitte af på medarbejdere og virksomheden. I Zerius er vores mantra, at “Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater”, så når vi hjælper virksomheder med ledelse og udvikling, er alfa og omega at lederen står stærkt og at medarbejderne har det godt. 

Services 

Vi hjælper dig med

w

coaching

talenttest

personprofil

l

Det perfekte CV

trivsel

selvledelse

Artikler til inspiration

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

BEDRE RESULTATER?

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i ZERIUS & PARTNERS er at hjælpe virksomheder med at tiltrække og fastholde ledere og specialister. Vi skaber stærke relationer mellem mennesker og virksomheder. Det gør vi gennem headhunting, rekruttering og talent management.

Vi er uddannet og trænet i ledelse og rekrutteringsprocesser, der styrker virksomheder og mennesker. Vi facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejder med professionel coaching.

 

Helle Halken

CEO & Headhunter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring