Hjælp til LinkedIn

Stå stærkt frem, byg netværk og øg dit salg

“Jeg er simpelt hen ikke god nok til at bruge LinkedIn”. Den sætning har vi hørt mange gange, og svaret er altid: Jo, du er. Det handler om at komme i gang. 

LinkedIn er ikke blot et online CV. Det er et potent værktøj til netværk og salg, og du har muligheden for at skyde særdeles skarpt gennem betalt rækkevidde. 

Guide til B2B markedsføring 2023

Guide til B2B markedsføring 2023

Guide til B2B Markedsføring Det handler mere om mennesker, end om virksomheder I denne artikel får du inspiration til din B2B markedsføring. Vi kigger ind i såvel megatrends som de små personlige og lavpraktiske tiltag, der gør den allerstørste forskel i forhold til...

LinkedIn: Headhunterens tips

LinkedIn: Headhunterens tips

Hos Zerius hjælper vi virksomheder med at finde deres næste leder eller specialist. Vi hjælper også ledere og specialister med at blive fundet, når en virksomhed – eller en headhunter – leder efter lige præcis én som dem. 

vil du have bedre resultater?

Så er vi her for dig!

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i Zerius, er at skabe udvikling og stærke relationer mellem mennesker og virksomheder. Det gør vi gennem ledelse, der engagerer og motiverer, rekrutteringer der holder samt kommunikation, der får virksomheden til at stå stærkt frem.

Vi er uddannet og trænet i ledelse, der styrker mennesker, og i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at rekrutteringsprocessen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, i ledelsen af virksomheden såvel som i markedsføringen. 

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme