Headhunterens tips til LinkedIn

Hos Zerius hjælper vi virksomheder med at finde ledere og specialister. Vi hjælper også ledere og specialister med at blive fundet, når en virksomhed – eller en headhunter – leder efter lige præcis én som dem. 

Men hvad er det egentlig headhunteren kigger efter på LinkedIn? Det giver Helle her sit bud på i et kort interview. Det er vigtigt at understrege, at vi taler om, hvordan vi gør hos os. Andre headhuntere og rekrutteringsfirmaer kan have andre tilgange. 

 

Sådan bruger vi LinkedIn til rekruttering

storytelling helten

 I hvor høj grad bruger du LinkedIn til at finde kandidater til en stilling?

Det gør jeg i høj grad. Jeg bruger også andre kanaler, men jeg betragter LinkedIn som en database af professionelle profiler.

Hvad er det, du kigger efter på LinkedIn?

LinkedIn har nogle fine søgefunktioner, og først og fremmest søger jeg på titel. Resultatet heraf er som regel et meget stort antal personer, så jeg begrænser søgningen ved at kigge på, hvem har jeg i 1. led, hvilke specifikke brancher og kompetencer kan jeg afgrænse min søgning med– altså keywords og er der evt. et specifikt geografisk område som giver mere mening end andet. Jeg kigger derefter i 2. og 3. led.

Bruger du andre sociale medier i din research på kandidater?

Jeg bruger både Google, Facebook og Instagram for at danne mig et helhedsindtryk af kandidaten.

Kan du give tre hurtige tips til en god LinkedIn profil?

 1. Vær omhyggelig med at udfylde titel, branche og keywords ift funktion.
 2. Lav en kort beskrivelse af ansvarsområder og resultater under hver ansættelse.
 3. Skriv et kort og præcist summary der beskriver personlige og faglige kompetencer

Er der noget man skal undgå, på sin LinkedIn profil – set fra headhunterens side?

At gøre det halvt og ikke opdatere sin profil. Når du vil være på LinkedIn, så lav en fyldestgørende profil. Og sørg for, at den løbende stemmer overens med dit CV.

Undgå også alt for meget tekst. Keep it simple og hav fokus på det der virker: Korte beskrivelser af virksomhederne man har været ansat i, ansvarsområder og resultater.

Vil du gøre din LinkedIn profil mere synlig?

Så læs vores artikel om søgemaskineoptimering af din LinkedIn profil.

Her får du en række tips til, hvordan du selv gør din profil mere synlig, når Helle – eller en anden headhunter – søger efter lige præcis dig.

Du kan også få vores hjælp til at finde og synliggøre den røde tråd i din professionelle udvikling, så din fortælling står skarpt. Indtast dit nummer i formularen herunder, så ringer vi dig op.

Guide til B2B markedsføring 2023

Guide til B2B markedsføring 2023

Guide til B2B Markedsføring Det handler mere om mennesker, end om virksomheder I denne artikel får du inspiration til din B2B markedsføring. Vi kigger ind i såvel megatrends som de små personlige og lavpraktiske tiltag, der gør den allerstørste forskel i forhold til...

Manglende tid til ledelse

Manglende tid til ledelse

Jeg vil så gerne have mere tid til at være leder... ... Men det hele drukner i drift.  Den lederudfordring møder vi ganske ofte, når vi taler med ledere. Presset af den daglige drift tager al for meget af den tid det kræver, at være en nærværende leder.  Denne artikel...

vil du have bedre resultater?

Så er vi her for dig!

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i Zerius, er at skabe udvikling og stærke relationer mellem mennesker og virksomheder. Det gør vi gennem ledelse, der engagerer og motiverer, rekrutteringer der holder samt kommunikation, der får virksomheden til at stå stærkt frem.

Vi er uddannet og trænet i ledelse, der styrker mennesker, og i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Hun har en meget stærk holdning til at rekrutteringsprocessen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

 • Fokus
 • Målrettethed
 • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation, udvikling og ledelse. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, i ledelsen af virksomheden såvel som i markedsføringen. 

Toptalenter:

 • Kommunikation
 • Udvikling
 • Optimisme

Konsulenter

Vi hjælper dig til bedre resultater

I Zerius arbejder vi med virksomheder, der vil styrkes indefra. Virksomheder der vil opnå bedre resultater gennem de mennesker, de har ansat. 

Vi er begge uddannet i den type ledelse, der på én gang skaber bedre præstation og bedre trivsel. Vi er trænet i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer og arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er benhård når det kommer til executive search/rekruttering. Hun har en meget stærk holdning til at processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

 • Fokus
 • Målrettethed
 • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation og udvikling. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, der ikke bare sælger produkter, men også sælger virksomheden og skaber loyale kunder.

Toptalenter:

 • Kommunikation
 • Udvikling
 • Optimisme

Kontakt os

 

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk

 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87

 

Kontakt os

Zerius ApS
Nørregade 12, st. th.
6070 Christiansfeld
info@zerius.dk

 

Helle Halken: +45 20 62 61 48
Nete Kaasen: +45 21 59 99 87