Hvordan får jeg mere synlighed på LinkedIn?

Bliv set og fundet på LinkedIn

Hos Zerius hjælper vi virksomheder med at finde ledere og specialister. Vi hjælper også ledere og specialister med at blive fundet, når en virksomhed – eller en headhunter – leder efter lige præcis én som dem.

Men hvad er det egentlig headhunteren kigger efter på LinkedIn? Hvordan optimerer du din profil, så den bliver fundet? Og hvordan får du mere synlighed på LinkedIn, også selvom du ikke er den udadvendte type?

Det kan du læse dig til her, og har du brug for vores hjælp til at gøre din profil rigtigt skarp, så tag kontakt til os. Send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Bliv ringet opFå artikler på mail
Stå stærkt frem på LinkedIn – Del 2

Stå stærkt frem på LinkedIn – Del 2

“Er jeg virkelig nødt til at lave opslag på LinkedIn, for at blive fundet?” Nej, det er du ikke. Men hvis du vil have nye (og bedre) resultater, så skal du gøre noget nyt. Det giver vi dig en handleplan for her. 

LinkedIn: Headhunterens tips

LinkedIn: Headhunterens tips

Hos Zerius hjælper vi virksomheder med at finde deres næste leder eller specialist. Vi hjælper også ledere og specialister med at blive fundet, når en virksomhed – eller en headhunter – leder efter lige præcis én som dem. 

Bliv ringet op

Indtast dit navn og nummer, og gerne hvilke resultater du vil opnå, så ringer vi dig op inden 24 timer.

14 + 11 =

Konsulenter

Vi hjælper dig til bedre resultater

I Zerius arbejder vi med virksomheder, der vil styrkes indefra. Virksomheder der vil opnå bedre resultater gennem de mennesker, de har ansat. 

Vi er begge uddannet i den type ledelse, der på én gang skaber bedre præstation og bedre trivsel. Vi er trænet i at facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer og arbejde med professionel coaching.

Udover vores fælles baggrund, har vi hver vores professionelle baggrund og toptalenter.

Helle Halken

Direktør & Stifter

Helle er benhård når det kommer til executive search/rekruttering. Hun har en meget stærk holdning til at processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring

Nete Kaasen

Direktør & Stifter

Nete er knivskarp til kommunikation og udvikling. Hun arbejder målrettet for at sikre, at det der siges, også er det der gøres. Resultatet er troværdig kommunikation, der ikke bare sælger produkter, men også sælger virksomheden og skaber loyale kunder.

Toptalenter:

  • Kommunikation
  • Udvikling
  • Optimisme