ZERIUS LEDELSE

MENNESKER, DER HAR DET GODT, SKABER BEDRE RESULTATER

Mennesker er unikke og skal ledes forskelligt. “one size fits all” giver sjældent de bedste resultater. Vi analyserer og finder de indsatsområder, hvor det er oplagt at sætte ind, for at få udviklingen i gang. 

Vi kan hjælpe dig her og nu med helt konkrete problemstillinger, og vi kan være din faste samarbejdspartner, der over tid er med til at udvikle dig som leder og hjælpe dig med at nå de mål du ønsker for virksomheden.

Services – LEDELSE

Vi kan hjælpe med

LEDERUDVIKLING

LEDERVÆRKTØJER

w

Ledersparring

TEAMUDVIKLING

TRIVSEL

Zerius ledelse er:

Ledelse der engagerer

Ledelse defineres som den proces at gennemføre en aktivitet, og nå et konkret mål, ved hjælp af og gennem andre personer. Den proces kan håndteres på forskellige måder, afhængig af, hvem du er som leder.

Vær den leder, dine medarbejdere har lyst til at følge. Ikke fordi de skal, men fordi du giver dem noget, som er godt, nemlig lysten til at sætte sig selv og deres faglighed i spil, for at opnå fælles resultater.

Amerikansk forskning har vist, at for hver dollar virksomheden investerer i, at deres medarbejdere trives, der vokser bundlinjen med to dollars. Det er en ganske fin “return on investment”, der endvidere har den bonus, at medarbejderne udadtil tegner et positivt billede af virksomheden, der tiltrækker kunder og nye medarbejdere.

I Zerius arbejder vi bl.a. indenfor styrke/talentbaseret ledelse. 

Hele mennesker skaber hele virksomheder.
Hele virksomheder skaber hele mennesker.

BEDRE RESULTATER?

Mennesker der har det godt, skaber bedre resultater.

Forskning har vist det med stor tydelighed, og det er både udgangspunktet og målet i vores arbejde.

Det, vi er rigtigt gode til i ZERIUS & PARTNERS er at hjælpe virksomheder med at tiltrække og fastholde ledere og specialister. Vi skaber stærke relationer mellem mennesker og virksomheder. Det gør vi gennem headhunting, rekruttering og talent management.

Vi er uddannet og trænet i ledelse og rekrutteringsprocesser, der styrker virksomheder og mennesker. Vi facilitere udviklingsprocesser i teams og organisationer samt arbejder med professionel coaching.

 

Helle Halken

CEO & Headhunter

Helle er dedikeret til headhunting af ledere og specialister, udvikling og ledelse. Processen skal afspejle respekt og ordentlighed. Det sikrer en høj kvalitet og de bedste resultater for både virksomhed og kandidat.

Toptalenter:

  • Fokus
  • Målrettethed
  • Læring